Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

„Ti az ígéret gyermekei vagytok”

Pintér-Papp Eszter | 2020.09.27.

Ma délelőtt tartották az Édenkert Pápai Református Óvoda befogadó istentiszteletét, melyen az új óvodásokat fogadta ünnepélyes keretek közt a gyülekezet. Az istentiszteleten Márkus Mihály vezető lelkipásztor hirdetett igét.

Tunnerné Buzás Éva óvodavezető nevelési évet megnyitó beszédében elmondta, az intézmény három éve szép eredményeket hozott. Sikerült átörökíteniük és megszilárdítaniuk az elődóvoda klasszikus nevelési pilléreit és továbbra is tevékenykednek a Zöld Óvoda Programban. Az óvodavezető arról is szólt, hogy mint az élet minden területét, úgy az óvoda életét is megváltoztatta a koronavírus-járvány, ám a városban egyedüli gyermekintézményként – ha korlátozásokkal is –, de lehetőséget biztosítanak a szülőknek arra, hogy belépjenek az óvodába. Tunnerné Buzás Éva köszönetet mondott a szülőknek, a családoknak az együttműködésért, a támogatásért, tárgyi segítségnyújtásért. Az óvodavezető a nevelési év szent igéjével fejezte be beszédét: „Ti az ígéret gyermekei vagytok”.

A beszédet követően az óvoda három új munkatársa fogadalmat tett, majd a gyermekek rövid műsorával zárult a befogadó istentisztelet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: