Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Új alapokra helyezné a klubot a Perutz vezetősége

Haraszti Gábor | 2023.08.03.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a nyár folyamán átalakult a Perutz FC vezetősége. Az elnöki teendőket Kovács Ferenc látja el, az ügyvezetői posztot pedig Felber Zoltán tölti be. A klub jelenlegi helyzetéről és a jövőbeni tervekről a vezetők sajtótájékoztató keretében számoltak be.

Rendkívül nehéz anyagi helyzetben vették át a klubot az új vezetők, akik igyekeztek felszínen tartani az egyesületet. Kovács Ferenc elmondta, az első és egyik legfontosabb feladatuk az volt, hogy a felhalmozott adósságon valahogyan úrrá legyenek.

– Egy nagyon jól összerakott csapatról beszélünk, amit ezúton is köszönök Kun-Szabó Attilának, alapvető célkitűzés volt, hogy amennyire lehet, egyben tartsuk őket – nyilatkozta a közgyűlésen megválasztott elnök. – Fontos volt, hogy olyan támogatókat találjunk, akik látnak potenciált a pápai fiatalokban, etekintetben jól haladunk, de vannak még terveink.

Felber Zoltán kiemelte, több ötletük is van a költségek csökkentésére, az egyik ilyen, hogy az idegenbeli utazást nem vállalkozókkal, hanem a PELC és a város kisbuszaival oldják meg.

– A napi feladatokért vagyok elsősorban felelős, és azért, hogy az együttes nagy részét – ahogy korábban is – pápai játékosok alkossák. Jó úton haladunk, a bajnokság kiegyensúlyozottabb lesz, mint a legutóbbi, így a bajnoki címet sem tartom elképzelhetetlennek, persze addig még sok munka vár ránk.

Kun-Szabó Attila vezetőedző elégedett volt a felkészüléssel, mint mondta, a keret tovább fiatalodott, mindössze két 20 éven felüli játékos van a csapatban, hiszen kedvezőbb anyagi feltételek miatt öten is távoztak.

– Az eltervezett munkát el tudtuk végezni, a srácok jól dolgoztak, régóta ismerem őket, tudom, hogy mire képesek, lehet bízni bennük, ők a pápai futball jövője. Kicsit szűk a keretünk, ha sérülés vagy eltiltás lesz, lehetnek nehézségeink. Hosszútávon természetesen a cél az NB III, amit idén talán még nem, de két év múlva elérhetünk.

A Perutz szombaton 16:30-as kezdéssel a MOL Magyar Kupában Tát együttesét fogadja. A mérkőzésre a belépés ingyenes.


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.09.24.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2008, 2009, 2010, 2013

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: