Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Új igazgató a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság élén

Pintér-Papp Eszter | 2023.04.28.

Ünnepélyes állománygyűlés keretében iktatták be a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új igazgatóját. A szervezetet május elsejétől az eddigi igazgatóhelyettes, dr. Csillag István tűzoltó ezredes irányítja. A leköszönő igazgató, Dányi Béla Endre tűzoltó dandártábornok 2023. április 30-án a szolgálat felső korhatárának elérésével nyugállományba vonul – adta hírül a Katasztrófavédelem.hu.

Dr. Csillag István hivatásos pályáját a pápai repülőezrednél kezdte 1992-ben. A katonaruhát 2001-ben cserélte tűzoltó bevetési öltözetre.

Az új igazgató a rendezvényen úgy fogalmazott, hogy az igazgatói beosztást felelőssége tudatában, a szakma iránti alázattal fogja végezni. Elmondta, az igazgatói beosztás komoly felelősséggel jár, és ahogy a mondás tartja: „Egynek minden nehéz, soknak azonban semmi sem lehetetlen. A sikeres munkánk alapja nem lehet más, mint az együttműködés, hiszen az erő mindig a csapatban van.” Ehhez kérte a vármegye állománya, az önkéntesek, a társszervek és az együttműködő szervezetek támogatását.

Fotó: Katasztrófavédelem.hu


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.06.06.

  A legfontosabb hírek a városból

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: