Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Új képzés az együttműködésben

Horváth Andrea | 2023.02.22.

Együttműködési megállapodást kötött a Veszprém Vármegyei Önkormányzat, a Veszprém Vármegyei Önkormányzati Hivatal és a Pápai Szakképzési Centrum. Az együttműködést az önkormányzat kezdeményezte azért, hogy a hivatal és a térség településeinek kapcsolatait még szorosabbá fűzzék. A közös projekt egyik első lépése, hogy a Pápai Szakképzési Centrum biztosítja a falu- és tanyagondnoki képzés feltételeit, szakmai hátterét.

A Pápai Szakképzési Centrum nevében Sági István kancellár látta el kézjegyével a dokumentumot. Az új képzésre már jelentkeztek érdeklődők, mondta, a PSZC most azon dolgozik, hogy megteremtse az optimális feltételeket. Szeretnék, ha a résztvevőknek nem kellene sokat utazniuk, helyben igyekeznek megoldani az elméleti és a gyakorlati képzést is, ehhez még egyeztetniük kell az önkormányzatokkal. A több mint száz órás tanfolyam vizsgával zárul.

Az együttműködés egyik fő célja, hogy  valós társadalmi problémákra szeretnének választ adni a felek, ezért a jövőben akár helyi képzéseket is szerveznek majd a települések igényei alapján. A projektek megvalósításában a Pápai Szakképzési Centrum sümegi, várpalotai, zirci és két pápai tagintézménye működik majd közre. 
 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: