Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Újabb fekete övesek a Pápai Judo Akadémián

Haraszti Gábor | 2023.12.21.

Budapesten, az Országos Dankollégium vizsgabizottsága előtt sikeres danvizsgát tett Ősz Regina, Kampel Eszter és Mezei Virág. A Pápai Judo Akadémia növendékei ezekkel az eredményekkel felkerültek a Küzdősport Centrumban elhelyezett bajnokok falára.

A megszerzett fekete övet több hónapos felkészülés előzte meg, ami nem volt hiábavaló, hiszen a fiatal pápai judokák a bizottság előtt tökéletes gyakorlatot mutattak be, olyannyira, hogy külön meg is dicsérték őket. Teljesítményükkel Mezei Csaba, az akadémia szakmai vezetője is maximálisan meg volt elégedve.

– Mezei Virág a földharc technikák formagyakorlatát mutatta be, olyan tökéletességgel, ahogy azt tőle megszokhattuk, így a vizsgabizottságtól megkapta a második dan fokozatot. Kampel Eszter és Ősz Regina egy kiváló szezon után ezzel az eredménnyel koronázták meg évüket, tudni kell, hogy ez az egyik legnehezebben teljesíthető gyakorlat, nagyon kemény dobásokat kell a lehető legtökéletesebb módon végrehajtani. A lányok nagyon ügyesek voltak, koncentráltan, összeszedetten vizsgáztak, a vizsgabizottság egyik legtapasztaltabb tagja Buczó Zoltán hat danos mester gyakorlatukat ki is emelte a többi közül.

Mezei Csaba hozzátette, Mezei Lajos vizsgáztatóként képviselte az egyesületet. Az év végére maradt még egy pápai cselgáncs-siker, a Magyar Judo Szövetség hivatalos díjátadó ünnepségén Az év Kata párosa díjat az egyesület versenyzője Mezei Dorina párjával, Kis Noémivel kapta.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: