Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Újabb fél tucat Perutz-gól

Haraszti Gábor | 2024.05.25.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Ajkára látogatott a Perutz FC. A pápaiak a Gyulafirátót és a Pét után ismét hat gólt lőttek, így sorozatban hatodik győzelmüket ünnepelhették.

A 2023/2024-es szezon utolsó idegenbeli mérkőzésének tétje az volt, hogy a Perutz versenyben tud-e maradni a dobogó valamely fokáért. Kiválóan kezdtek a vendégek, hiszen tíz perc után már 0-2 állt az eredményjelzőn, előbb Gajdosi, majd Nagy Dávid talált be. A 23. percben Nagy Krisztián értékesített egy tizenegyest, kialakítva a 0-3-as félidei állást. A második játékrészt ott folytatta a Perutz, ahol az elsőt abbahagyta, előbb Varga Bence, majd Nagy Dávid mattolta Móger kapust. Az 58. percben Hauser Bálint találatát követően már 0-6 volt az állás, a hazaiak részéről a becsületgólt Grőber szerezte.

Ajka Kristály – Perutz FC 1-6 (Grőber ill. Gajdosi, Nagy D. 2., Nagy K., Varga, Hauser)

Kun-Szabó Attila: Nagyon jól kezdtük a találkozót, gyors gólokkal pillanatok alatt eldőlt a három pont sorsa, onnantól pedig már csak a gólkülönbség volt kérdéses. Mindenki, aki pályára lépett, jó teljesítményt nyújtott, gratulálok a csapatnak.

Ajka Kristály: Móger – Bognár, Puskás, Rohály (Bíró 77.), Szarka, Ambrus (Král 84.), Magyar (Modory 60.), Ujvári (Szabados 46.), Rédling, Lajtos.

Perutz FC: Présing – Nagy K. (Ruzsás 60.), Varga, Szalai, Gajdosi, Mogyorósi (Cser 46.), Rozman (Császár 60.), Nagy D. (Cseke 75.), Erdősi, Horváth T. (Farkas 60.), Hauser B.

A Perutz június 1-jén a Szentantalfa ellen zárja a bajnokságot, a 17 órakor kezdődő hazai szezonzáróra kisebb meglepetéssel készül a klub, melynek részleteiről későbbre ígértek tájékoztatást.

 


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2024.06.13.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: