Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Újabb rekordra készül Taylor Swift?

Koródi Petra | 2023.10.11.

Taylor Swift pályafutásának legnagyobb turnéján van. 5 kontinens, 146 stadionos fellépés, 44 dal 10 felvonásban, picit több, mint 3 órában. Ez az Eras Tour. A grandiózus turnéból elkészült a koncertfilm is, hamarosan jön.

November 3-án jelenik meg Taylor Swift új koncertfilmje a jelenleg is futó Eras Tourból. Az előzetes becslések szerint  már a nyitó hétvégén rekodokat dönt meg a mozi, hiszen 100-150 millió dolláros bevételt rebesgetnek.

A 165 perces koncertfilm hozza azt a látványos showt, amelyet mind a zenei szakma, mind a Taylor Swift rajongók az egekbe emelnek. Taylor Swift összes albuma megjelenik az Erák Turnéján, már a névvel is jelezve, hogy ez valami más, ez valami nagy, ez valami bombasztikus. Nem volt egyszerű történet a koncetfilm létrejötte.

Magát a koncertfilm ötletét nagyon jónak tartották a nagy hollywood-i stúdiók, de a sztrájkok miatt Taylor Swiftet szinte mindegyik visszautasította. Taylor azonban nem adta fel, és igazából a rendszert megkerülve mobilhálózatokkal és filmforgalmazókkal kezdett el tárgyalni, s sikerrel járt. 

Producerként ügyelt arra, hogy a koncertdfilm is grandiózus legyen, a turnéhoz hasonlóan. Figyelt a vágásokra, s gondosan válogatta ki a snitteket, részleteket. Mindezt pályafutása legnagyobb turnéja alatt. Hihetetlen teljesítmény! November 3-án jön a Eras Tour koncertfilm, kizárólag a mozikban láthatjuk.

photo: taylorswift.com

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: