Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Újabb rongálás a piacon

Huszár Hajnal | 2024.05.15.

Mára virradóra ismét megrongálták a piaci beléptetőkapu egyik sorompóját. Bakos László, a piac vezetője arról adott hírt, hogy az Ady sétánynál lévő belépő oldali sorompót érte „támadás”, az ismeretlen elkövető a csarnok irányába elhajlította azt. Az eset feltehetően hajnali 4 óra körül történt. Hogy szándékos károkozás vagy figyelmetlenség miatt bekövetkezett rongálás történt-e, az egyelőre nem megállapítható, de a kár jelentős, hiszen kart cserélni kell. 

A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. feljelentést tett a rendőrkapitányságon, a rendőrök már megkezdték a helyszínelést, melynek során áttekintik a kamerafelvételeket is.

Mint arról áprilisban hírt adtunk, szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt történt már egy hasonló eset, akkor olyan erőhatás érte a sorompó karját, hogy a tartócsavarok kiszakadtak a helyükből és a sorompó karja leesett.

A VFT azt kéri a közlekedőktől, hogy rendeltetésszerűen használják a beléptetőrendszert és szándékosan pedig ne okozzanak kárt a város tulajdonában.

(Fotó: Bakos László)
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: