Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Újra edzésben a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2024.06.27.

Három hetes pihenőt követően 17 mezőnyjátékossal, két kapussal és néhány próbajátékossal megkezdte a felkészülést a 2024/2025-ös első osztályú vármegyei labdarúgó-bajnokságra a Perutz FC. A csapat első tréningjét labdatartás-gyakorlás és egymás elleni játék színesítette.

Június 4-én játszotta a sokáig emlékezetes kupadöntőt a pápai csapat, mely után a játékosok, a szakmai stáb és a vezetőség is megkezdte jól megérdemelt pihenőjét. Június 26-án a keret többsége viszont már edzésre jelentkezett a Perutz stadionban, ahol Kovács Ferenc elnök, Felber Zoltán ügyvezető, Kun-Szabó Attila vezetőedző, Horváth Tamás másodedző és Nagy Mihály szakmai vezető az öltözőben köszöntötte a labdarúgókat, majd az edzőpályán megtartották az első edzést, melyet az időjárás nem fogadott a kegyeibe. Mint megtudtuk, Nagy Bálint, Varga Bence, Cser Botond és Présing Balázs igazoltan volt távol, néhány próbajátékost pedig a következő napokban, hetekben figyel a szakmai stáb.

A tervek szerint az augusztus 4-ei kupamérkőzésig hat edzőmeccs vár a fiúkra, többek között a Haladás VSE, a Koroncó és a Sárvár ellen. A részletekről későbbre ígért tájékoztatást a klub. A 15 csapatos pontvadászat augusztus 11-én indul.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: