Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Újra van posta Tapolcafőn

Huszár Hajnal | 2023.10.25.

Postapartnerként nyújt szolgáltatásokat mától egy vegyesbolt Tapolcafőn, a településrész főutcáján. Ez az jelenti, hogy ugyan nem a régi hivatalban és nem a teljes szolgáltatási körrel, de működik posta a faluban. Mint Mészárosné Véber Anita üzletvezetőtől megtudtuk, levélfeladásra, csomagfeladásra és átvételre, csekkbefizetésre, valamint pénzfelvételre és pénzbefizetésre van lehetőségük az ügyfeleknek, a hétköznapokon délelőtt működő szolgáltatási helyen. 


A bolt egyik sarkában kialakított postai pult mögött végzett szakember áll, aki korábban a postahivatalban dolgozott, de az üzletvezető és munkatársai is elvégezték a szükséges tanfolyamot a feladatellátáshoz.
A helyiek örömmel fogadták, hogy újra lehet postai ügyeket intézni Tapolcafőn, a ma reggeli nyitás óta már többen is felkeresték őket csekkbefizetéssel és levélfeladással.
Mint ismeretes, a Magyar Posta Zrt. energiatakarékossági okokból 2022 novemberében szüntette meg a postahivatalt Tapolcafőn az ország 365 másik szolgáltatási helyével együtt.


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: