Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Újrázott a Pápai Hús: két termékük megőrizte védjegyét

Huszár Hajnal | 2024.09.17.

Újabb egy évre megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat a Pápai Hús Kft. két terméke: az Esterházy sonka és a Papa de Vega vegán szendvicsfeltét. A büszkeségre okot adó hírről közösségi oldalán tájékoztatta a nagyvilágot a gazdasági társaság.

-Tavaly szeptemberben kapott nagydíjat két termékekünk, ezt hosszabbították meg egy komoly utóellenőrzés és audit után – közölte érdeklődésünkre Dobos Kata, a cég marketing vezetője.

Az Érték és Minőség Nagydíjat múlt évben nyerte el először a pápai húsipari cég két terméke. A díjra pályázatot kellett benyújtani, a szakmai döntést nagyon alapos vizsgálat előzte meg, hiszen az elismerést kizárólag a magas és megbízható minőséget produkáló márkák és gyártók nyerhették el. A pályázat célja az volt, hogy a résztvevők bemutassák termékeik kiemelkedő színvonalát. Az audit során a független zsűri a céget, a terméket, annak csomagolását, dokumentációját a feltüntetettekkel megegyező hatásspekttrumát, valamint lokális és globális piaci beágyazottságát is vizsgálta, sőt a pályázott készítmények környezetre gyakorolt hatását is. Az hogy ezt a címet megerősítették egy újabb évre a folymatos kiválóságot is jelzi.

-Cégünk idén ünnepli 111. születésnapját, az Esterházy sonka pedig több mint százéves receptúra szerint készül. Ez a termék a hagyományt, a tradíciót képviseli, a Papa de Vega szendvicsfeltét pedig a modern trendeket, az innovációt. Ezzel is kifejezzük, hogy a Pápai Húsnál az innováció és a hagyomány kéz a kézben jár – hangsúlyozta a marketing szakember, hozzátéve, az Esterházy sonka nemcsak erről a díjról híres, a termék bekerült a Magyar Értéktárba.  

-Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idén tavasszal négy sonkatermékünk bekerült a Magyar Értéktárba, s ezzel a magyar gasztronómia történelmébe. Ez azt jelzi, hogy nemcsak a vásárlók szeretik ezeket, hanem a szakma is elismeri őket.

Az is örömteli, hogy a Papa de Vega natúr szendvicsfeltét szintén olyan termék, ami nemcsak a szakma elismerését élvezi, hanem a piacon is jól szerepel. Dobos Kata úgy fogalmazott, az alternatív húshelyettesítők piaca, egészen más, mint a klasszikus termékeké, korántsem olyan nagy, de egyre népszerűbb. Ezekkel a termékekkel is ott vannak inden hazai üzletláncban és folyamatosan növekszik irántuk a kereslet. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: