Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ünnepel a Várkertfürdő

Huszár Hajnal | 2023.08.13.

20. születésnapját ünnepli ma a Várkertfürdő. Bár a programot eredetileg egy héttel korábbra tervezték, ám mint az elmúlt két évtizedben oly sokszor, az időjárás nem fogadta kegyeibe a jeles eseményt, idén pedig annyira rossz időt ígértek a meteorológusok, hogy a fürdő vezetése egy héttel későbbre módosította a szülinapi parti időpontját. Így aztán ma kora délelőttől zajlik a buli a létesítmény strandján, sok-sok vendég társaságában.

Akárcsak a nap első felében, délután is minden korosztály számára kínál szórakoztató programokat a fürdő: zenei produkciók, gyermekeknek szóló műsorok és interaktív foglalkozások, közös torna várja a vendégeket, de van ugrálóvár, lufihajtogatás és a búvárkodással is megismerkedhetnek az érdeklődők.
A rendezvény sztárvendége a ManGoRise együttes, ők 16 órakor lépnek színpadra, őket pedig a szép hölgyek követik, hiszen idén is meghirdették a Strandszépe választást, mely 17.30 órakor kezdődik és 19 órakor derül majd ki, hogy ki kapja a koronát.

A kora estig tartó szülinapi programra érdemes még most is elindulni, a jeles jubileumot ünneplő Várkertfürdő, mindenkit szeretettel vár!

(Cikkünk kora este fotógalériával bővül.)

 

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: