Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Úristen, mekkora buli volt!

Huszár Hajnal | 2024.05.12.

Hatalmas sikerrel zárult a 26. Pápai Expo és Agrárpiknik szombaton este. Az év legmenőbb agrárrendezvényének szuper finálét talált ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: a ValMar zenekart hívták koncertezni az esemény végére.

A 20 órakor kezdődött koncertre már két órával előbb kezdett gyülekezni a közönség, köztük sok kisgyermekes család, a fiatal rajongók izgatottan várták a nagysátor előtti kordonok elbontását a zenekar beállása idején. Nem sokkal 19 óra előtt, aztán a szervezők utat nyitottak a már akkor többszáz fős tömeg előtt, a fiatalok pedig hangosan sikítva rohanták meg a színpad előtti területet.
Mire a zenészek színpadra léptek óriásira nőtt a tömeg, nemcsak a rendezvénysátor telt meg zsúfolásig, a körülötte lévő területen is rengeteg ember gyülekezett, szinte mozdulni sem lehetett a sátor környékén. A közönség lázban égett, hangos ovációval várták kedvenceik fellépését. A szervezőknek többször is figyelmeztetni kellett a jelenlévőket, hogy figyeljenek a sok kisgyermekre és ne préseljék őket a színpad előtt felállított kordonokhoz.

A fergeteges hangulat csak fokozódott Valkusz Milán és Marics Péter és zenésztársaik érkezésével, akik sorra játszották az ismert dalaikat, a közönség pedig együtt énekelt a zenekarral. A koncerten felcsendült többek között a Magyarok, a Visz a vérem és persze az Úristen is, a nótákat pedig vastapssal és füttykoncerttel díjazták a jelenlévők.

A koncertet követően további maradásra invitálták a szervezők a közönséget, akik DJ. DaveLogan diszkójában táncolhattak a jobbnál jobb zenékre. Sokan éltek is lehetőséggel és remek hangulatú bulival zárták az estét.

Képgalériánkat ide kattintva találja. 

Címlapfotó: Pintér Ádám
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: