Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ütősen indult az év legmenőbb agrárrendezvénye

Huszár Hajnal | 2024.05.09.

Fantasztikus hangulatú koncerttel örvendeztette meg a közönséget a Tankcsapda zenekar a 26. Pápai Expo és Agrárpiknik 0. napján. A Városi Sportcsarnok mögött felállított rendezvénysátorban az este bemelegítéseként a pápai Édász AC/DC Tribute Band csapott a húrok közé, az egyre népesebb közönség pedig rajongva fogadta az ismert AC/DC slágereket. Csiszár Gyula, az együttes vezetője úgy fogalmazott, öröm számukra, hogy a Tankcsapdával egy színpadon állhatnak. Mint mondta, a TNT -től kezdve a legmeghatározóbb AC/DC dalokat válogatták össze a koncertre, ezek a dalok egyénként az ötfős zenekar kedvencei is.


A Tankcsapda koncert kezdetére aztán megtelt a nagy rendezvénysátor. Az idén 35. születésnapját ünneplő zenekar minden korszakából hozott dalokat Pápára. Az estét 2000-ben született Akinek látsz című nótával kezdték, aztán sorra jöttek az ismert dalok, köztük a Pokol a mennyből, a R n R rugója, az Adjon az ég, a Mennyország tourist, a Be vagyok rúgva, a fináléban pedig a Nem kell semmi és a Legjobb méreg is felcsendült. A közönség végigénekelte a koncertet Lukács Lászlóval, Sidlovics Gáborral és Fejes Tamással és vastapssal köszönték meg a fantasztikus hangulatú estét.
Az ütős kezdés után pénteken 9 órakor nyit a 26. Pápai Expo és Agrárpiknik kapuja, mely szombat estig változatos szakmai és családi programokkal várja a látogatókat.

 

A koncertekről készült képgalériánkat ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: