Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PR cikk

A 3 legjobb kreatív szakma fiataloknak Jooble szerint

Varga András | 2023.09.28.

Napjainkban a kreatív munkalehetőségek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, ezért a Jooble álláshirdető portál összegyűjtötte a legnépszerűbb szakmákat.

A technológia rohamos fejlődésével a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az önálló gondolatokra, a naprakész tervekre és a kreatív hozzáállásra. Épp ezért a Jooble álláskereső portál összegyűjtötte azt a 3 kreatív szakmát, amelyeket egyre több pályakezdő fiatal céloz meg. Érdemes szétnézni az állás Budapest oldalon is, hiszen a felhasználóbarát platform olyan szűrőket hozott létre, amelyekkel egyszerűbb az álláskeresés, mint bármikor.

Jooble: ez a 3 legnépszerűbb kreatív munka 2023-ban

  • Fotózás

A fotózás lehetővé teszi, hogy megoszd nézőpontjaid, és a pillanatok megörökítésével vizuális művészetet hozz létre. Míg többen a fotózást hobbinak tekintik eleinte, a karrierlétra teljesen elérhető, és a fejlődési lehetőségek elérhetők bárki számára. Az e-kereskedelem, a mobilkereskedelem, a média kiadványok (magazinok, újságok), a reklámozás és a tömegkommunikáció bővülésével óriási igény mutatkozik a minőségi fotósok iránt.

  • Flimkészítés

Egy filmrendezőnek nem csak színes képzelőerővel kell rendelkeznie, hanem tudnia kell elmondani egy történetet, átadni a tartalmat és érzelmeket kiváltani a nézőkből. A filmrendező a forgatócsoport vezetője, és felügyeli a több szakember által létrehozott részlegeket (operatőrök, vágók, effektusok, szállítmányozók). Összességében a filmrendező a forgatókönyv fordításától kezdve mindennel foglalkozik, még a költségvetéssel is.

  • Reklámszakember

A cégek stílusos hirdetéseket akarnak, amivel ki tudnak tűnni a tömegből. Ekkor kapnak szerepet a reklámszakemberek, akik értik az ügyfelek nyelvét, tudják, hogy kinek és hogyan kell eladni egy adott terméket. Az ilyen szakemberek rendkívül gyorsak és alaposak, hiszen a trendek napról-napra változhatnak, az igények módosulhatnak. Érdeklődési területtől függően a reklámszakemberek különféle feladatokat látnak el, például ügyfélszolgálatot, kutatást, szövegírást, stb.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: