Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Britney házassága tönkrement

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.08.19.
Britney Spears férje adta be a válókeresetet, méghozzá megcsalás vádja miatt, így nem kizárt, hogy nem kis vagyont szerez magának.
Sam Asghari és Britney Spears hivatalosan is szakítottak, nem sokkal azután, hogy összeházasodtak. A fitneszedző szerdán adta be a válókeresetet, alig néhány órával azt követően, hogy napvilágot látott a szakításuk híre.

Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a férfi, és azt is kéri, hogy a sztár fizessen neki tartásdíjat, illetve állja az ügyvédi költségeket. Különválásuk dátumaként július 28-át tüntette fel.

A megcsalás is szóba került
Asghari ügyvédje, Neal Hersh arra is utalt, hogy megtámadhatja a házassági szerződésüket, miután a bírósági dokumentumokban állítólag még csak azt sem határozták meg, mekkora a különvagyon mértéke.

Egy forrás elárulta, a férfi állítólag újra akarta tárgyalni a házassági szerződésüket, hogy megőrizze a titkait. Házassági szerződésen túli engedményekről tárgyalna, és azzal fenyegetőzik, hogy rendkívül kínos információkat hoz napvilágra az énekesnőről, ha nem kapja meg a pénzt.

Britney semmit sem bíz a véletlenre, az egyik legjobb válóperes ügyvédet bérelte fel, akit Laura Wasser-nek hívnak. Pletykák szerint a 29 éves férfi és a 41 éves sztár egy ideje már szakíthattak, és „régóta” külön élnek. Még a megcsalás vádja is felszínre került, és több bennfentes állítja, a veszekedés azután tört ki, hogy a férj szembesítette a feleségét a pletykákkal, miszerint hűtlen lehetett hozzá.

A TMZ néhány hónapja már megírta, bajban lehet a házasságuk, amit akkor a férfi egyértelműen tagadott. Spears és Asghari 2016-ban kezdtek el randizni, a Slumber Party című klipjének forgatását követően. Az volt az a helyszín, ahol először találkoztak, majd 2021-ben jött az eljegyzés, 2022 júniusában pedig az esküvő.

Olyan sztárok jelentek meg az eseményen, mint Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton és Drew Barrymore. Akkoriban egy forrás azt mondta, Sam hatalmas támasza volt Britney-nek, és az ő javára egy házassági szerződést írtak alá, mely szerint minden pénz, amit az esküvő előtt keresett, védelem alatt áll.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: