Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Félig kész a festés

Huszár Hajnal | 2023.11.09.

Tizenegy helyiséget már kifestettek a mesterek a Nátuskerti Óvodában – erről tájékoztatta dr. Áldozó Tamás polgármestert és Unger Tamás alpolgármestert Horváthné Végh Judit, a Pápai Városi Óvodák vezetője szerdai helyszínbejárásukon. Ez azt jelenti, hogy a teljes épületbelső festésének a fele már elkészült.


-A két emeleti csoportszoba, a két konyha, valamint az emeleti és földszinti folyosók már megszépültek. Jövő héten a földszinten található Rozmaring csoport szobájában folytatják a munkát a kivitelezők, majd a Búzavirág csoportban dolgoznak. Ezt követően már csak a munkatársaink által használt helyiségek, irodák festését kell elvégezni – közölte az óvodavezető. Mint mondta, az őszi szünet nagyon jól jött, azon a héten csupán néhány kisgyermek számára kértek ellátást a szülők, a kicsik akkor a székhely óvodában vendégeskedtek. Így a kivitelezők azokat a helyiségeket is ki tudták festeni, amit a működés közben nem lehetett.

Geszti Dóra, a Nátuskerti Óvoda vezetője úgy fogalmazott, a gyerekek élete zavartalan és a pedagógiai munkát sem akadályozza a festés. 
-A kivitelezők nagyon rugalmasan dolgoznak, rendszeresen egyeztetünk és a szülők is nagyon együttműködőek, amit köszönünk – mondta. Hozzátette, az apróságok örülnek, amikor a festés idejére új csoportszobába költöznek.
-Autómentes nap, állatok világnapja, zene világnapja, családi nappal egybekötött terményünnep – minden programunkat meg tudtuk tartani, az épületben zajló munkák nem zavarják az óvoda életét – sorolta a tagóvoda-vezető, hangsúlyozva, a szülők és gyermekek is nagyon örülnek a megszépülő helyiségeknek.

Dr. Áldozó Tamás polgármester a látogatáson emlékeztetett, a Pápai Városi Óvodák az önkormányzat legnagyobb intézményrendszere. A városvezetés elemi érdeke, hogy a kicsik jó körülmények között legyenek és ez a szülőkkel, itt dolgozókkal közös felelősség, aminek az önkormányzat kész megfelelni.
-Köszönöm az együttműködését mindenkinek, hiszen a nevelési év kellős közepén vagyunk, és ahhoz hogy ilyenkor munkaterületet lehessen adni a kivitelezőknek, mindenkinek megértőnek kell lennie – fogalmazott dr. Áldozó Tamás.  


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.11.30.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2004, 2010, 2011

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: