Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PR cikk

Gyorsan munkába állhatnak a betanított munkások Magyarországon

Varga András | 2024.05.31.

A betanított munka egyik nagy előnye, hogy akár szakirány végzettség nélkül, hosszú kiválasztási szakasz helyett, szinte azonnal munkába lehet állni. Amit pedig szükséges, már a munkahelyen megtanul az ember. Ez esetben tehát a tanulási hajlandóság, a munkabírás, a terhelhetőség és a megbízhatóság lehetnek a legfőbb szempontok a kiválasztás során.

Betanított munka akár azonnali kezdéssel a vidéki régiókban

Magyarország vidéki régióban számos gyár, összeszerelő üzem és építőipari vállalat várja folyamatosan a dolgozni akaró és tudó munkaerőt. Így van ez Pápán, vagy Pécsen is, tehát az olyan városokban, ahol hazai és nemzetközi cégek nagy számban keresnek embereket tevékenységükhöz.

Bőven adódik tehát lehetőség. Betanított munkakörben állás Pécsett, egy műszakos munkarendben Baier Technik Kft.-nél. Ilyen és ehhez hasonló pozíciókra pályázhatunk Pécs városában, a PecsAllas.hu oldalán vagy akár Pápán is találhatunk releváns állást.

Mi kell az elhelyezkedéshez?

Mint említettük, kedvező a helyzet, hiszen gyors és rugalmas a kiválasztási folyamat. Persze ahány munkahely, annyi eljárás. De általában gyorsan kell a munkaerő, ezért a cégek sem szeretnek pepecselni. Amire jó eséllyel szükség lesz, az a 8 általános iskolai végzettség, a kézügyesség, a szorgalom és kitartás, valamint erős monotóniatűrés.

A betanított állások esetén tehát nem a képesítés és a szakmai tapasztalat a leginkább mérvadó. Az a fontos, hogy minél hamarabb munkába tudjunk állni, és akarjunk is dolgozni. Ha pedig így teszünk, egy valamit magára adó vállalat megbecsült munkatársaivá válhatunk.

Bérezés és bónuszok

Az is fontos persze, hová is jelentkezünk. Ma már akár olyan pozíciókra is jelentkezhetünk, ahol előre le van írva tisztán, hogy mennyit lehet keresni a próbaidő alatt és után. De ne felejtsük el azt sem, hogy egy ilyen munkahelyen számos egyéb extrával is számolhatunk. Ha reggel vagy este, éjszaka kell dolgozni, magasabb béreket kell kapnunk annak függvényében a törvényi előírások szerint. De egyéb kedvezményekre is számíthatunk, például bejárási támogatásra, kedvező bankszámlanyitási feltételekre, és modern munkakörnyözetre egyaránt.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: