Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KÖZÉLET

Időben adjuk postára a karácsonyi csomagjainkat

Novák Krisztina | 2022.12.16.

Mivel az utóbbi időben jelentősen megnövekedett az online küldemények száma, ezért karácsonyig tovább nő majd a csomagforgalom a logisztikai depókban.

Éppen ezért a Magyar Posta felhívja a figyelmet arra, hogy mindenki legkésőbb december 20-ig adja postára a karácsonyra szánt ajándékokat, hogy azok biztosan megérkezzenek a címzettekhez karácsonyig.

A vállalatcsoport közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy az automatizált csomagfeldolgozás jelentősen segíti a karácsonyi csúcsszezont. Az idén hat vidéki csomaglogisztikai üzemben – Miskolc, Tatabánya, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Kecskemét és Szolnok – bővült a Magyar Posta eszközparkja automatizált csomagfeldolgozó rendszerekkel, amely így már összesen kilenc depóban elérhető, és 2023-ban további nyolc vidéki városban lesz automatizált rendszer.

December 25-én és 26-án, valamint 2023. január 1-jén a postahivatalok országszerte zárva tartanak, az ünnepek alatt, a többi napon, viszont normál munkarend szerint lesznek nyitva.

A Magyar Posta az MPL+ csomaglogisztika modernizációs és infrastruktúra-fejlesztési programjának részeként 2019 és 2023 között több mint ötvenmilliárd forintból újítja meg a postai logisztikai infrastruktúrát, automatizálja a működést informatikai megoldások beépítésével.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: