Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Játék, játék, játék

Horváth Andrea | 2023.07.27.

A Kópé-Várban idén három nyári tábort szervezett a Jókai Mór Művelődési Központ. A második turnus résztvevői ezen a héten töltik vidám játékkal és érdekes programokkal napjaikat a Zárda utcai gyerekparadicsomban.

Somogyiné Böröczky Szilvia kulturális szervező elmondta, hogy Nagyné Hammer Szilviával a tábor programját úgy állították össze, hogy a középpontban a szabad játék álljon. Mivel a helyszín tulajdonképp egy nagy játszótér, a gyerekeknek számtalan lehetőségük nyílik erre, elmondták, hogy nagyon szeretik a csúszkát, szívesen kézműveskednek, társasoznak.

 

Hétfőn Sütő Szilvia terápiás kutyás érzékenyítő foglalkozást tartott, kedden a Médiacentrumba látogatott el a csoport. Szerdán csillagászati előadás várta őket, sőt, egy csillagász manó is mesélt nekik. Dani Tamás, a Pápai Csillagász Szakkör vezetője mesélt az égbolt titkairól és jelmezbe bújva olvasta fel saját történetét egy kicsi csillagról.

 

 

A csütörtök az csak a játékról szól, pénteken döbröntei kirándulással zárják a tábort. Elsétál a csoport az Ödön-forráshoz, lovaskocsival is utaznak majd és kint ebédelnek a szabadban.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: