Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
MOZI - FILM

Johnny Depp zseniálisat alakított!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.07.13.

Az amerikai színész tavasszal forgatott Budapesten, a közösségi médiában kapták fel, hogy a Gellért Szálló előtt látták őt egy gitártokkal. Azóta kiderült, hogy a stáb a július elején zajló cseh Karlovy Vary-i Nemzetközi Fimfesztivál promóját forgatta. 

Az utóbbi években Johnny Depp neve sokszor felmerült, például az Amber Heard elleni per, A Karib-tenger kalózai folytatása, vagy a végletekig mellette álló Dior miatt. Most azonban a csehországi Karlovy Varyban évente megrendezett Nemzetközi Filmfesztivál (KVIFF) kapcsán került elő újra, az eseményt idén vele népszerűsítik.

A Budapesten forgatott videóban az látható, hogy Depp késve érkezik egy interjúra, ahol az újságíró személyes kérdést tesz fel neki, egészen pontosan azt, hogy amikor legutóbb a díjátadón járt, miért nem kapott díjat? A színészi játékáért megéri megnézni ezt a rövid filmet. A rendező Ivan Zachariáš volt.

„Johnny Depp szokásához híven későn érkezett, nem kettő, hanem délután ötkor, és rögtön az elején közölte velem, hogy legszívesebben improvizálna. Eleinte kissé megdöbbentem, de remek ötletnek bizonyult, mivel Johnny végül még többet adott a saját személyiségéből az előzetesbe. Nagyon jól szórakoztunk” – mondta a rendező.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: