Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Színes programok a közgázos gólyatáborban

Babos Petra | 2023.08.25.

A Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium már hosszú évek óta megszervezi a mára már hagyományosnak mondható nyitótábort a leendő kilencedikeseknek. Az idei évben száz tanuló részvételével zajlott az egynapos program.


Szabóné Horváth Katalin, a Diákönkormányzatot segítő oktató a Pápai Médiacentrumnak elmondta, a nyitótábor programját kolléganőjével, Marton-Szabó Fannival állította össze, a sportprogramokért Bedők Nicolette és Tóth Ferenc testnevelők voltak a felelősek. 
– A nap fő célja az volt, hogy az osztályközösségek tagjai minél jobban megismerkedjenek egymással. A tanulók forgószínpadszerűen vettek részt a vidám programokon osztályfőnökeikkel. Bejárhatták a Közgáz hatalmas épületét, a közösségi szolgálatról Radványi Éva tanárnőtől, valamint közgázos diákoktól élménybeszámolót hallhattak – emelte ki Szabóné Horváth Katalin, aki hozzátette, minden osztály érdekes csapatépítő feladat megoldásában jeleskedett, valamint vidám, ügyességi sportjátékokra is invitálták az osztályokat a tornaterembe.
A győztes osztály a 9.A lett. 


A kilencedikesekre ősszel még várnak játékos, vidám programok Közgázban.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: