Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Építők ünnepe

Huszár Hajnal | 2023.09.28.

55. alkalommal rendezték meg ma Döbröntén a Műszaki Napot. A hagyományok szerint, minden évben más-más építőipari vállalkozás szervezi meg a kötetlen találkozót. Az idén több mint 100-an vettek részt az eseményen, a vendégek között építőipari vállalkozások, tervezők, alapanyag kereskedők és építésügyi szakemberek is voltak. 


A találkozó elején a szervező Bótakő Kft. ügyvezetője, Zsegraics Gyula köszöntötte a megjelenteket, majd a csapat legidősebb tagja, Györkös György idézte fel a rendezvény múltját. 


Zsegraics Gyula érdeklődésünkre elmondta, a partnerségben dolgozók és a konkurens cégek számára is kiváló alkalom ez a baráti kapcsolatok erősítésére, ismeretségek kialakítására. Kiemelte, több mint fél évszázada tartják ezt a hagyományt a városban működő építőipari közreműködők, akik számára fontos, hogy a munkanapok sorából kiemelkedjen egy, amely kötetlen beszélgetéssel, kellemes időtöltéssel telik egymás társaságában.


A Műszaki Nap résztvevői a jó hangulatú beszélgetéseken túl sakkozásssal, kártyázással, csocsózással és ping-pongozással töltötték a napot, melyről természetesen a finom ételek és italok sem hiányoztak.


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2024.07.15.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2002, 2013, 2015

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: