Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

A Disturbed szívesen együtt dolgozna Taylor Swifttel!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.09.04.

A Disturbed frontembere, David Draiman a Philadelphia-i WMMR rádiónak azt nyilatkozta, hogy szívesen feldolgozna egy Taylor Swift dalt és egy együttműködésre is nyitott lenne az énekesnővel.
 
"Szívesen feldolgoznék egy Taylor Swift dalt. Én őt tartom a generációja egyik legjobb dalszerzőjének. Tényleg őrülten tehetséges. Egy együttműködésben is bármikor benne lennék. Csak egy szavába kerülne. Elmondtam már korábban is, hogy szerintem Taylor csodálatos nő. Nagyon okos és frappáns szövegeket ír, és imádom benne, hogy nemcsak élőben énekel, hanem hangszereken is játszik egy több tízezer fiatal lányból álló közönség előtt. Egyre kevesebb példa van erre a popzenében. Rajta kívül talán Pink-et és Lady Gaga-t tudnám mondani. Mindhárman bámulatosan tehetségesek és remekül teszik a dolgukat. Taylor egyértelműen a legnagyobbak közé tartozik. Minden tiszteletem az övé."
 
A Disturbed-nek 2015-ben igen jól sült el Simon & Garfunkel 'The Sound of Silence' dalának feldolgozása, ami által hatalmas népszerűségre tettek szert, a mai napig bezárólag már 928 millió megtekintésnél tartanak YouTube-on:


 • Friss hírünk
  ZENE

  Jade Thirlwall és álmai angyala

  Két évvel ezelőtt jelentett szünetet a Little Mix. Azt követően az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: