Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A könyvtár dolgozói tettek látogatást a Médiacentrumban

Babos Petra | 2023.09.04.

A Jókai Mór Városi Könyvtár dolgozói tettek látogatást egy csapatépítő nap keretében a Pápai Médiacentrumnál a mai napon. A könyvtárosok megismerték az egyes munkafolyamatokat, megtekintették a stúdiót, valamint a vágó- és a szerkesztői helyiséget. A látogatás során megismerkedtek a Pápa Városi Televízióval, a Pápai Médiacentrum online felületével, a Pápa és Vidéke magazinnal, valamint a Rádió Pápával. A könyvtár dolgozóit Varga András szakmai vezető és Pintér-Papp Eszter, a Pápa és Vidéke megbízott főszerkesztője köszöntötte és vezette körbe szerkesztőségünkben. 

Polovitzerné Antal Mónika, a Jókai Mór Városi Könyvtár szakmai vezetője a látogatás kapcsán elmondta, szerették volna a Pápai Médiacentrumot, mint társintézményüket jobban megismerni.

-Reggel visszaemlékeztünk a könyvtár költözésének tizedik évfordulójára, megnéztük a régi felvételeket, kicsit beszélgettünk, nosztalgiáztunk. Ezek az alkalmak mindig közelebb hozzák egymáshoz a kollégáinkat. Majd átsétáltunk a Médiacentrumba, ahol nagyon jól érzetük magunkat – tudtuk meg a szakmai vezetőtől.

A könyvtárosok ezután a Hagyományok Hegyére látogattak, ahol Tóth Kálmán vezette őket körbe.  

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: