Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A sportágat is népszerűsítették a vízilabda táborban

Haraszti Gábor | 2023.07.11.

Ha nyár, akkor vízilabda tábor. A Pápai SE egyesületi tagjain kívül idén is várta azokat, akik szerettek volna a sportággal megismerkedni. Az ötnapos táborban 32-en vettek részt.

A sportág és az egyesület népszerűsítése, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltése és új tagok toborzása céljából rendezte a PSE a tábort, ahol életkor és úszástudás alapján két csoportban foglalkoztak az edzők a gyerekekkel, akik minden reggel közös bemelegítéssel kezdték a napot.

– Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, a Várkertfürdő pedig ideális helyszín egy vízilabda tábor lebonyolítására – mesélte Krivácsy Zoltán, a PSE edzője. – A kicsik a kisebb medencében melegítettek be, majd úszás és kétkapus játék következett. Természetesen megfelelő szabadidőt is biztosítottunk a résztvevőknek, strandolás, röplabda, foci is rendelkezésükre állt. Az ebéd után ismét vízilabdáztunk, tartalmasan teltek a délutánok is. Sok új arc is jelentkezett, illetve sportolóink közül többen hozták a testvérüket, jó hangulatban telt az öt nap. A tábor célja egyrészt az, hogy levezessük az év során felgyülemlett feszültséget másrészt az, hogy új tagokat toborozzunk, minél több emberrel megismertessük a sportágat. Úgy gondolom, mindegyik sikerült.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: