Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Egy izgalmas nyomozás? Vár a JMK!

Horváth Andrea | 2023.09.22.

A Magyar Népművelők Egyesülete immár tizenhetedik alkalommal szervezi meg a Kultúrházak éjjel-nappal – országszerte és határon túl is több száz kulturális központot, művelődési házat, közösségi színteret megszólító és megmozgató – programsorozatot. A pápai művelődési központ is csatlakozott a rendezvényhez, méghozzá egy különleges programmal.

 

A Jókai Mór Művelődési Központ szakmai vezetője elmondta, hogy egy ilyen még nem volt-programra hívják a látogatókat szombaton 18 órától: egy izgalmas nyomozós játékra. Horváth Dorina hozzátette, a történet kiindulópontja, hogy a színtársulat bemutatóra készül, azonban eltűnt Sármos Sándor, a főszereplő, őt kell felkutatni.

10 helyszínen nyomozhatnak a látogatók, ahol az S.K. Társulat és a Szó és Kép Színpad művészei segítik, vagy épp hátráltatják a kérdezősködőket. Zenei elemek is lesznek, szóval izgalmas kulturális élmény fogadja a játékra kész, kreatív detektíveket. A jutalom sem marad el, hisz Sármos Sándort Kálloy Molnár Péter alakítja, vele találkozhatnak mindazok, akik sikeresen teljesítik a feladatot.

A rendezvényre 18-23 között várják a látogatókat, ráadásul ezúttal a fényhídra is felmehetnek az érdeklődők. A program plusz ajándéka, hogy a rendezvény időtartama alatt kedvezményesen válthatók a felnőtt színházi bérletek.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: