Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Lendonnak, a hős kutyának segítségre van szüksége

Pintér-Papp Eszter | 2023.10.22.

Lendon, a Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat 11 éves mentőkutyája nem ismeretlen a pápaiak előtt. A hős kutyával és gazdájával, Kulcsár Józseffel már többször találkozhattunk városunkban előadásokon, bemutatókon. 

Lendon igazi hős. Sok ember köszönheti neki életét, gazdájával azonnal indulnak, ha valahol a segítségükre van szükség, többek közt a törökországi földrengés utáni mentési munkálatokban is segítettek. Most azonban Lendonnak van szüksége segítségre. 

A magyarpolányi székhelyű Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány a közösségi médiában közzétett bejegyzésben közölte, hogy Landon beteg, október 24-én meg kell műteni – egy daganatot kell eltávolítani a hős négylábú szervezetéből. A műtét és az azt követő felépülés orvosi költségei jelentős kiadást jelentenek, ezért a segítő szervezetnek anyagi támogatásra van szüksége. 

Aki szeretne segíteni Lendonnak, az alapítvány számlaszámára utalhatja támogatását: HU10 10400810-50526753-57801000. A szervezet adószáma: 18849611-1-19. 

Fotó: Kulcsár Kutató – Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány (Facebook)


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.12.01.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: