Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
MOZI - FILM

Megőrült India a Jailertől!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.08.15.
A Jailer című film olyan elsöprő sikert aratott Indiában, hogy a cégek most szabadnapokat osztogatnak a dolgozóknak, hogy megnézhessék azt.

A mozikba került India egyik legnagyobb szupersztárjának új filmje, a Jailer, mely olyan elsöprő sikert aratott Dél-Indiában, hogy nem csupán a rekordokat döntögeti a mozikasszáknál, de a nézők egyenesen megőrülnek az izgatottságtól.

A film két év óta az első, melyben a rajongói körében félisteni státuszt élvező Rajinikanth szerepel, és a várakozás olyan nagy, hogy egyes cégek szabadnapot adtak a dolgozóiknak, hogy megnézhessék a filmet.

A keralai székhelyű Redbooks Abroad oktatási vállalat még ennél is tovább ment és ingyenjegyeket ajándékozott a munkatársainak az első vetítésre, azzal az üzenettel, hogy ez egy „nap a pihenésre, az örömre, és arra, hogy elmerüljetek a mozivászon varázsában”.

A vállalat egy közleményben úgy fogalmazott:

„Reméljük, hogy ez a szabadnap és a moziélmény örömet, kikapcsolódást és megújult energiát hoz mindannyiuknak. Becsüljük meg ezt a pillanatot, és teremtsünk együtt emlékeket.”

Egy másik cég, a déli Tamil Nadu államban működő Le Hive pedig bejelentette, hogy „a hirtelen betegszabadságok elkerülése érdekében” fél nap szabadságot adnak a dolgozóknak.

Az új film az előzetes becslések alapján csütörtökön mintegy 5 millió dollárt hozott a kasszáknál, ami a helyi jelentések szerint az idei év eddigi legkomolyabb bevételi eredménye a tamil nyelvű filmek körében.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: