Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Pápán edzőtáboroznak a válogatott atléták

Haraszti Gábor | 2023.07.24.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. és a Magyar Atlétikai Szövetség együttműködési sorozatának keretében július 25-től augusztus 4-ig a Pápai Sport Centrumban készülnek az augusztus 19-én kezdődő atlétikai világbajnokságra a magyar atlétikai válogatott futó kiválóságai.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint az ország leggyorsabb sportolói fognak naponta kétszer gyakorolni és edzeni azért, hogy a 4×100-as és 4×400-as férfi és női váltó minél jobban szerepeljen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén Budapesten.

Testközelből láthatjuk azokat az élsportolókat, akik egyénileg és csapatban is többszörös magyar bajnokként és magyar csúcstartóként fognak azért küzdeni, hogy még tovább javítsák az egyéni legjobb eredményeiket.

– Reméljük, hogy Kozák Luca, Takács Boglárka, Boros Bence, Wahl Zoltán és társaik Pápán is tovább csiszolják folyamatosan javuló formájukat. Büszkék vagyunk rá, hogy minket választottak edzőtábor helyszínnek és szeretnénk jó házigazdaként hozzájárulni a sikeres VB-szereplésükhöz – olvasható a közösségi médiában közzétett bejegyzésben.

Az edzőtáborozó sportolók teljes névsora: Sulyán Alexa, Simon Virág, Molnár Janka, Kocsis Anna Luca, Mohai Regina, Nádházy Evelin, Rapai Fanni, Kerekes Gréta, Csóti Jusztina, Takács Boglárka, Kozák Luca, Nadj Levente, Steigerwald Ernő, Boros Bence, Szabó Dániel, Molnár Attila, Wahl Zoltán, Illovszky Dominik, Bundschu Patrik, Huller Dániel, Pap Márk, Nguyen Anasztázia, Kriszt Sarolta.

(Fotó: Pápai Sport Nonprofit Kft.)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: