Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szecskanapok az Acsádyban

Horváth Andrea | 2023.08.31.

Gólyatábort hirdetett az érdeklődő diákok számára a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola. Hétfőtől szerdáig változatos programokat kínáltak a résztvevőknek. A kilencedikes diákoknak tetszett a tábor, melyben szerepelt kirándulás is.

Matting Mónika, a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola igazgatói feladatokkal megbízott igazgatóhelyettese elmondta, hogy nem volt kötelező a tábor, a beiratkozáskor igényfelmérést végeztek, így állt össze a csapat.

 

Első nap az ismerkedésé volt, Kovács Rajmund elmondta, hogy ő azért is jelentkezett a gólyatáborba, hogy megismerje a társait, ne idegenként kezdjék a tanévet. Elmesélte azt is, hogy nem csak egymással, az iskolaépülettel is ismerkedtek, sőt, a szaktantermekbe is bemehettek.

A második nap a kirándulásé volt, Kolompár Károly Kristóf elmesélte, hogy Bakonybélben jártak, kirándultak egyet és megnézték az ottani retromúzeumot. Kristófot az Acsády öt éves autószerelő képzésre vették fel, mint mondta, az első benyomások nagyon jók, már várja a tanévkezdést.

A harmadik napon sportvetélkedőt tartottak és közös bográcsozással zárták a tábort.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: