Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

19 éves lány lett a 20 éves Várkertfürdő legszebb hölgye

Huszár Hajnal | 2023.08.14.

Kiváló nyári időben, remek programokkal ünnepelte 20. születésnapját vasárnap a Várkertfürdő. Az egész napos rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást nyújtott.

A színes kavalkádban az apróságokat ugrálóvár, animációs foglalkozás, lufibohóc és Molnár Orsi interaktív gyermekműsora várta a fürdőzés és játék lehetősége mellett, a nagyobbakat néptánc bemutató, Kocsis Virginia sportprogramja, a Zsoodance táncos műsora szórakoztatta, de a búvárkodásba is belekóstolhattak az érdeklődők.

A jó zenékről a Piller Akusztik és a ManGoRise együttes gondoskodott. A szülinapi buli nagyon sok vendéget vonzott, több mint 3300 strandoló ünnepelt együtt a jubiláló létesítménnyel.

A nap fénypontja ezúttal is a Várkertfürdő Szépe választás volt, melyre eredetileg 18 hölgy jelentkezett, ám a kényszerű időpontváltoztatás miatt ezen a hétvégén csak hatan tudtak részt venni a megmérettetésen. A gyönyörű lányok előbb sort-top viseletben léptek színpadra, aztán a bikinis bemutatkozás következett, végül pedig csodaszép, nyári alkalmi ruhákban vonultak fel a népes közönség előtt.

A zsűri különdíjjal jutalmazta a farkasgyepüi Csalló Juditot, a verseny harmadik helyezettje a budapesti Deák Aletta lett, a királynő első udvarhölgyének a győri Kovács Csillát választották, a koronát pedig a sok-sok értékes ajándékkal a 19 éves fővárosi Mihály Angelika kapta.

A Várkertfürdő Szépe idén érettségizett és szeptembertől technikusi képzésen folytatja tanulmányait. Rendszeresen sportol, balettozik és klarinéton játszik, szabadidejében szívesen tölti idejét barátaival. A versenyre az interneten figyelt fel és szülei, barátai bíztatására nevezett. Angelika azt mesélte, nagyon meglepte, hogy a zsűri őt választotta a legszebbnek, hiszen minden indulót nagyon szépnek talált, de nagyon örült is a sikernek. A versenyen jól érezte magát, igazán jó hangulatúnak érezte a megmérettetést.

Meglátása szerint a természetes szépség az igazi. Ő korának és bőrének megfelelő arcápolókat használ, de ezeket is csak mértékkel, ritkán visel sminket és rendszeresen sportol.

Most először járt Pápán, a város és a fürdő is elnyerte a tetszését, de mint mondta, szívesen tér majd ide vissza. Erre biztosan több alkalma is lesz a jövőben, hiszen egy éven át ő lesz a Várkertfürdő arca.

 

A Várkertfürdő 20. születésnapjának tiszteletére a cég tulajdonosai egy facsemetét is ültettek, ez a termálkertben emlékeztet a jeles jubileumra.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: