Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A Perutz ellen sem szakadt meg az Úrkút veretlensége

Haraszti Gábor | 2023.10.21.

A Veszprém vármegyei labdarúgó pontvadászat 11. fordulójában a bajnoki címvédő, éllovas Úrkút otthonában 3-1-es vereséget szenvedett a Perutz FC. A pápaiak komoly sérüléshullám sújtja, a keretből nyolcan sem egészségesek.

A meccsen korán, már a második percben Varga Péter találatával hátrányba került a vendég alakulat, ám az első tíz perc végén Varga Bence révén sikerült az egyenlítés. A félidő derekán Sáringer ismét a hazaiakat juttatta előnyhöz, ezzel alakult ki a félidei, 2-1-es állás. A három pont sorsa az 54.percben Zágor találatával dőlt el. 

Úrkút SK – Perutz FC 3-1 (2-1) Gsz.: Varga, Sáringer, Zágor ill. Varga B.

Kun-Szabó Attila: Megérdemelten nyert az Úrkút, sajnos 2-1-es állásnál kihagytunk az egyenlítést jelentő találatot, amiből aztán akármi kisülhetett volna. Egy szűk, kicsi pályán a hazaiak játéka jobban érvényesült, fizikális fölényüket a pontrúgásoknál ki tudták használni. Tíz sárga tarkította a mérkőzést, sok volt a szabálytalanság, mindkét csapat keményen játszott. Sajnos komoly sérüléshullám ért el minket, Kun-Szabó Attila és Császár Jácint nem tudta vállalni a játékot, Szalai Csaba sérülten lépett pályára, most pedig Rozman, Varga és Erdősi is megsérült. Nyolc hiányzóval vágunk neki a jövő hétnek, reméljük minél előbb visszatér mindenki.

Úrkút SK: Németh – Lang, Kalapács (Buchwald 73.), Zágor, Varga (Pej 88.), Szedlacsek (Papp 63.), Udvardi, Bognár (Uj 46.), Král, Kovács (Boromisza 78.), Sáringer (Varga 90.)

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Varga B. (Mikóczi 70.), Szalai, Rozmán, Nagy D., Cser (Gajdosi 61.), Erdősi (Farkas 85.), Horváth, Hauser

A Perutz FC a következő fordulóban a Pétet látja vendégül.

Fotó: MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóság


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - KÖZÉLET

  Élő közvetítés

  Élő közvetítés Pápa Város...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: