Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Autósok figyelem! Hosszabb menetidő az elkerülőn

Huszár Hajnal | 2023.10.01.

Hétfőn már 7 órakor megkezdődik az aszfaltozás előkészítése a 83-as számú főút várost elkerülő szakaszán, az Acsádi úti csomópont környékén, ezért hosszabb félpályás lezárásra kell készülnie az autósoknak -figyelmezteti a járművezetőket a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Mérnöksége.

Mint arról már hírt adtunk, az elkerülőúton a két vasúti felüljáró közötti 1500 méteres szakaszon útfelújítás zajlik, a múlt heti marás után holnap kora reggel megkezdik az aszfaltozást a szakemberek.
A munkálatok a tervek szerint először az Acsádi úti csomóponttól a MiG 21-es körforgalom irányába haladnak, így azon a szakaszon kell nagyobb torlódásra számítani, holnap kora reggeltől.

Az építők minden közlekedőtől azt kérik, hogy tartsák be a 40 km/h-s sebességkorlátozást, legyenek türelmesek és fokozott óvatossággal haladjanak át a munkaterületen, ügyelve a munkavégzés biztonságára és a felújításon dolgozók testi épségére.

Ugyanakkor azt javasolják, aki teheti, a következő napokban az elkerülő ezen szakasza helyett válasszon más útvonalat a városból ki- és behajtásra. Aki Győr felé indul, a Külső-Győri úton hagyja el a várost, aki pedig Veszprém irányába szeretne haladni, az a Szabó Dezső utcán, vagy a Celli úton hajtson ki Pápáról. 
Aki mégis ezt az útszakaszt szeretné használni, induljon útnak időben, hiszen a felújítással érintett területen torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítani.


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - KÖZÉLET

  Élő közvetítés

  Élő közvetítés Pápa Város...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: