Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Bemutató órák a Vajda Márta-iskola nyílt napján

Pintér-Papp Eszter | 2023.03.29.

A szülők mellett a pedagógusszakma képviselőit is várták a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény mai nyílt napjára.

Erki Alexandra intézményvezető-helyettes a Médiacentrum kérdésére elmondta, több éves kihagyás után szervezték meg ismét nyílt napjukat, melyre az iskolába járó diákok szülei, illetve a leendő tanítványaik szülei mellett a Pápai járás valamennyi iskolájának pedagógusait is várták.

 

Fontosnak tartják, hogy a szülők betekintést nyerjenek az intézmény munkájába, hogy láthassák gyermekük fejlődését, azt, hogy éppen milyen munkafolyamatnál tartanak. Mindezek mellett a szakma számára is szerettek volna bepillantást nyújtani az iskola munkájába, hiszen az utazó gyógypedagógiai hálózat már 14 intézményben lát el sajátos nevelési igényű tanulókat és fontosnak tartják, hogy nyissanak a járás iskolái felé, hogy kölcsönösen tanulhassanak egymástól.

A nyílt napon három tanórát volt lehetőség megtekinteni az érdeklődőknek, az alsó tagozat, a felső tagozat, a szakiskola és a készségfejlesztő iskola foglalkozásaiba egyaránt bepillanthattak a vendégek.

    


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.06.07.

  A legfontosabb hírek a városból

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: