Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Búcsú a kupától

Haraszti Gábor | 2023.08.27.

A MOL Magyar Kupa második fordulójában nem tudott meglepetést okozni a Perutz FC. A pápaiak négy gólt kaptak az NB III-as Bicskétől, így búcsúztak a kupasorozattól.

A Tát legyőzése után az NB III élmezőnyéhez tartozó Bicske látogatott a Perutz stadionba, a mérkőzésre a nagy meleg ellenére  sokan voltak kíváncsiak. A találkozó kezdte előtt Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át az előző szezonban bajnoki címet szerző PELC U19-es lánycsapatnak járó bajnoki érmeket és serleget.

Bátran, jól kezdett a pápai csapat, az első 15 percben egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült, Nagy révén még helyzetük is volt. Első valamire való lehetőségét azonban gólra váltotta a Bicske, sőt a 41.percben már kettő volt a különbség. A továbbjutás a 75.percben dőlt el, a 0-4-es végeredmény a 82.percben alakult ki.

Kun-Szabó Attila: Jól kezdtünk, aztán egy szerencsétlen gólt kaptunk, ezután ellenfelünk fokozatosan átvette az irányítást. A második játékrész nagy bicskei fölénnyel telt, bár voltak szépítési lehetőségeink, nem sikerült betalálnunk. Kijött az osztálykülönbség, a bicskeiek megérdemelten jutottak tovább.

Perutz FC – Bicskei TC 0-4 (0-2) Gsz.: Sóron 2, Szalai, Varga

Perutz FC: Présing – Kun-Szabó (Császár 46.), Nagy K. (Gajdosi 78.), Varga, Szalai, Rozmán, Cseke, Nagy D. (Farkas Á. 78.), Erdősi (Mikóczi 70.), Horváth T., Hauser (Cser 46.).

Bicskei TC: Illés – Lakatos (Fördős 31.), Gaszner, Szál, Varga, Király (Benke 57.), Sóron (Molnár 57.), Szalai, Hirman (Varga 69.), Gyurácz (Savanya 46.), Bozsoki.

A Perutz szeptember 2-án Devecserbe utazik.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: