Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Családon belüli erőszak elkövetői rendőrkézen

Pintér-Papp Eszter | 2023.09.13.

 

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak egy 46 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint szeptember 12-én reggel egy veszekedés során ököllel arcon ütötte élettársát, majd a hajánál fogva kirángatta a lakásból, és a földre lökte.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy nem ez volt a férfi első bántalmazása párjával szemben. A nyomozók az elkövetőt – őrizetbe vétele mellett – kapcsolati erőszak bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén szeptember 12-én állítottak elő a pápai rendőrök egy 42 éves pápateszéri lakost, aki 2016-tól kezdődően rendszeresen bántalmazta feleségét és közös kiskorú gyermeküket. A hölgy hosszú éveken keresztül tűrte férje viselkedését, azonban belátta, hogy tennie kell valamit saját és gyermeke testi és lelki egészégének megóvása érdekében, ezért elhatározta, hogy véget vet az otthoni terrornak.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Ellene kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fontos! Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

IDE kattintva a 43 éves pápai elkövető előállítása látható. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: