Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Diáknap a Petőfiben

Babos Petra | 2023.04.05.

A Petőfi Sándor Gimnáziumban már hagyomány, hogy a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napra diáknapot szerveznek. Az idei évben a 11. C osztály gondoskodott a változatos programokról. Az iskolanap nyitásaként az osztályok zenés-táncos bemutatkozóját láthatták.

Ezt követően a tanulók egyénileg és csoportosan mérhették össze tudásukat, gyorsaságukat és ügyességüket. Volt vetélkedő, sportos játék és szabadulószoba is.


Horváth Bendegúz 11. C osztályos diák elmondta, ő a sportprogramokért volt felelős Varga Gáborral. Egy régi kedves hagyományt is felelevenítettek, köszöntötték a két ballagó osztályt is.
-A diáknapja célja elsősorban a közösség összekovácsolása. A mai napon tanár-diák együtt tölthetett
egy könnyed, vidám napot, reméljük, mindenki jól érezte magát – tudtuk meg a diáktól.
Méhes Lotti Bettina és Mágocsi Laura elmondták, ők elsősorban a szabadulószoba programot
szervezték.


-Egy gyilkossági ügyben kellett nyomozniuk azoknak, akik eljöttek a szabadulószobába. A feladatokat több nyomon keresztül kellett elvégezniük, de úgy gondolom, nagy sikert aratott a diákság körében – emelte ki Méhes Lotti Bettina, aki hozzátette, a tanulók színes programokon vehettek részt a nap folyamán, volt szlalom foci, bowling, memóriajáték, célbadobás, szkander és papírrepülős célbadobás is.


A diáknapot erőléti feladatok is színesítették. Eredményhirdetés a tavaszi szünet után lesz.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: