Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Elrajtolt a vízilabda-idény

Haraszti Gábor | 2023.11.16.

A Pápai SE serdülő és ifjúsági csapata is megkezdte a 2023/2024-es utánpótlás vízilabda-bajnokságot. A pápaiak Sopronban és Székesfehérváron ugrottak vízbe, ahol magasabban jegyzett ellenfelek ellen nem volt esélyük a jó szezonrajtra.

Krivácsy Zoltán, a fiatalok edzője a nyári felkészülést sikeresnek értékelte, mint mondta, sokat tudtak az állóképességen javítani, ám így is nehezen veszik fel a küzdelmeket azokkal a csapatokkal, melyek heti minimum ötöt edzenek, nem is beszélve a szárazföldi tréningekről.

– Sajnos a vártnál korábban kezdődött a bajnokság, így a játékfelkészülésre, a csapatösszhangra nem tudtunk kellő figyelmet fordítani – mesélte a klub edzője. – A serdülők Sopronban a helyi egyesülettől és a Győrtől is sima vereséget szenvedtek, várható volt egyébként, hogy ezek az eredmények születnek, hiszen mindkét csapatnak nagyobb a merítési lehetősége és többen is tudnak készülni. Az ifik a Fehérvár Vízilabda Sportegyesület vendégei voltak, a fordulóban a Velence és a Balaton VK is jobbnak bizonyult, de ezek erős csapatok, biztos vagyok benne, hogy a velünk hasonló játékerőt képviselő alakulatokkal partiban leszünk. Az látszik, hogy nehezen melegedünk bele a meccsbe, általában a harmadik negyedre érkezünk meg, ezen mindenképp javítani szeretnénk.

A PSE november 25-én hazai vízben játszik, előbb az Iron Waterpolo, majd a Győr lesz az ellenfelük.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: