Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Fölényes Perutz-győzelem

Haraszti Gábor | 2023.02.01.

A Győr-Moson-Sopron vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságot vezető Mezőörs ellen folytatta a felkészülést a Perutz FC. A tél negyedik edzőmeccsén kilenc hazai találat született.

A Perutz-stadion műfüves játékterén rendezett mérkőzésen alaposan bekezdett a hazai alakulat, mely húsz perc alatt ellentmondást nem tűrő játékkal három gólt szerzett: az első percben Nagy Krisztián továbbított egy balról érkező labdát a rövid alsóba, majd Varga Bence duplázta meg az előnyt, nem sokkal később a régi/új szerzemény, Hauser Bálint is betalált, a szünetig további két találat esett. A pápai henger a második felvonásban is folytatódott, a távozó Szántó és Ruzsás nélkül is meggyőző játékkal kilenc gólt lőtt a hazai együttes.

Perutz FC – Mezőörs KSE 9-0 (5-0) Gsz.: Nagy K., Varga 2, Hauser B. 2, Nagy D., Farkas Á., Rozman, Gajdosi

Perutz FC: Hauser M. – Rozman, Horváth T., Pető, Gajdosi – Varga, Benecz, Cser – Nagy K., Hauser, Nagy D., csereként pályára lépett: Farkas, Mikóczi, Németh B., Szép, Pente, Nagy L.

Kun-Szabó Attila: A felkészülés közepén járunk, most van a legnagyobb terhelés a játékosokon, ezért meglepett, hogy milyen parádés volt a támadójátékunk, szebbnél szebb gólokat lőttünk, nagyon elégedett voltam a látottakkal. Több fiatalnak is lehetőséget adtam, köztük a mindössze 14 esztendős Szép Ákosnak.

A Perutz február 2-án csütörtökön 19 órai kezdéssel a Rábaszentandrást fogadja, majd február 4-én szombaton 10 órától a Koroncó lesz az ellenfél.


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - GAZDASÁG

  A hónap végéig kell befizetni a kamarai hozzájárulást

  Március 31-éig kell megfizetni a gazdálkodó szervezeteknek és az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: