Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Fölényes győzelem a Pét elleni meccsen

Babos Petra | 2023.10.28.

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Pétet fogadta a Perutz FC. A pápaiak 1:0 első félidőt követően 4:0 arányban nyertek.
Az Úrkút elleni elveszített, de a hat pályára lépő cserejátékos miatt megóvott és a zöld asztalnál valószínűleg megkapott három pont tudatában a jó erőkből álló Pét látogatott a Perutz stadionba, mely hét győzelemmel és három vereséggel a rangsor negyedik helyén állt. 


Az első félidőben a vezetést a 34. percben a hazaiak szerezték meg, Varga Bence talált büntetőből a kapuba. A Perutz második találata az 50. percben esett, Nagy Krisztán duplázta meg a hazai előnyt, aki öt perccel később ismét betalált, ezzel már 3-0 állt ez eredményjelzőn! A 4-0-ás végeredményt a 78. percben Varga állította be.
Perutz FC – Péti MTE 4:0 (Gólszerzők: Varga Bence, Nagy Krisztián) 


Kun-Szabó Attila: Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a negyedik helyezetett fogadtuk. Azt kértük a csapattól, hogy az elejétől éreztessék, hogy mi vagyunk a hazai pályán, támadjuk le az ellenfelet, próbáljunk labdát szerezni és helyzeteket kialakítani, gólt lőni. Az első félidőben kicsit akadozott a játék, lassúak voltak a passzok, a forgatások, de ennek ellenére 11-esből sikerült megszerzünk a vezetést. Ekkor még a Pét is jobban játszott, meg tudták játszani a támadóikat. A második félidőben már gyorsabb játék folyt, ki tudtuk használni a gyorsaságunkat és jöttek a gólok, jól játszottunk. A végén szerettem volna, ha még lövünk gólt, de elégedettek lehetünk a játékosainkkal. Tudtunk cserélni is, sikerült pihentetni az U19-es fiúkat, akik sokat játszottak. 
A pápaiak november 4-én Magyarpolányba utaznak.


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.12.01.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: