Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Garázda férfi a gyorsétteremben

Pintér-Papp Eszter | 2023.01.18.

Garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 23 éves helyi lakossal szemben.  

Az eljárás adatai alapján a férfi január 11-én 21 óra körül megjelent az egyik helyi gyorsétteremben, ahol trágár kifejezéssekkel illette a személyzetet. Az épületet csak akkor volt hajlandó elhagyni, amikor az alkalmazottak értesítették a rendőrséget. Az elkövető az utcán is folytatta az ott dolgozók szidalmazását, akik közül egy nőt az egyik parkoló autó motorházára lökött és tenyérrel arcon ütött. Ezt követően egy másik alkalmazottra is rátámadt, akinek a nyakát ragadta meg és ököllel az arcába csapott. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, majd előállították és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A nyomozás során a rendőrség tudomására jutott az is, hogy az elkövető az étterem munkatársait érintő, fenyegető jellegű bejegyzéseket tett közzé különböző internetes közösségi oldalakon. Az egyenruhások a férfit január 17-én délután ezért a tettéért is elállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Illusztráció: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - GAZDASÁG

  A hónap végéig kell befizetni a kamarai hozzájárulást

  Március 31-éig kell megfizetni a gazdálkodó szervezeteknek és az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: