Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Gólyabál a Közgázban

Babos Petra | 2023.11.11.

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium az idei évben is megszervezte hagyományos Gólyabálját. 
A bál programját az est két fő szervezője, Szabóné Horváth Katalin diákönkormányzat munkáját segítő oktató és Marton-Szabó Fanni oktató ismertette.


A szép számban megjelenteket Kádi Attiláné Patus Viktória igazgató köszöntötte, aki kiemelte: az iskola hagyományos rendezvényei közé tartozik a Gólyabál, amelyet azért rendeznek, hogy ünnepélyes keretek között fogadják tiszteletbeli közgázosokká intézményük legfiatalabb tanulóit.
Az igazgatói köszöntő után a kilencedikes lányok és párjaik mutatkoztak be, majd keringőztek. A tánc után a lányokat egy szál rózsával lepték meg a fiúk.


A bál jó hangulatát fokozták az iskola tehetséges énekeseinek és fiatal oktatójának énekes produkciói: Kautzky Gréta, Szabó Elizabet, Erdélyi Olivér, Hardi Zoltán és Marton-Szabó Fanni oktató, valamint vendégként Borbély Bence előadása.
A bál egyben szépségverseny is volt, hiszen kiválasztotta a zsűri és a közönség a Gólyabál szépe 2023. győztesét is. A zsűri tagjai Kádi Attiláné Patus Viktória igazgató, Koppány Jánosné oktató, Magasy Gyula oktató, Bódi Kornél, a diákok tánctanára, Breda Máté 13. osztályos tanuló és Takács Sára 10. A-s diáklány, a tavalyi év bálkirálynője. A Gólyabál szépe 2023 verseny győztese Horváth Kitti 9.B, a két udvarhölgy Verasztó Rozina 9.C és Papp Dorina 9.A lettek. Különdíjban szintén Verasztó Rozina részesült, aki a szavazójegyek alapján 313 darab szavazatot kapott a közönségtől.


A díjakat és a virágokat Kádi Attiláné Patus Viktória igazgató, Szabóné Horváth Katalin, a diákönkormányzat munkáját segítő oktató és Marton-Szabó Fanni oktató adták át, Kitti hajkoronájára pedig a tiarát a 2022-es Gólyabál szépe, Takács Sára illesztette fel.
A hivatalos ceremóniát fergeteges buli követte, ahol a Gőgös Kornél DJ gondoskodott a vidám hangulatú zenékről.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: