Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kábítószert terjesztett és ismerősét is bántalmazta

Pintér-Papp Eszter | 2023.03.02.

A rendőrök 2022. június 21-én délelőtt Pápán fogták el azt a 46 éves helyi lakost, aki épp egy fecskendőben tárolt kábítószergyanús anyagot adott át az egyik ismerősének. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd a Veszprémi Járásbíróság az előzetes letartóztatásáról döntött.

A büntetőeljárás során a szakértői vizsgálat megerősítette, hogy a fecskendőben kábítószer volt, valamint az elkövető korábban maga is fogyasztott drogot.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi 2021 nyarától 2022 februárjáig, anyagi ellenszolgáltatás fejében több alkalommal adott el kábítószert négy személynek. A gyanúsított ezenkívül 2021. december 10-én szerelemféltésből a lakásába csalta és ott többször ököllel megütötte egyik ismerősét, aki a bántalmazás következtében megsérült, majd, amikor megpróbált elmenekülni, a bántalmazó ráuszította a nagytestű kutyáját.

A 46 éves pápai lakos ellen kábítószer-kereskedelem, valamint aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: