Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megszépül a Nátuskerti Óvoda is

Huszár Hajnal | 2023.10.21.

Október elején kezdődött meg a Nátuskerti Óvoda teljes belső festése, miután a képviselő-testület szeptemberben döntött arról, hogy forrást biztosít a munkálatokra. A 12 millió forintot meghaladó értékű munka az intézmény működése mellett zajlik, ám a kivitelezőkkel való folyamatos egyeztetésnek köszönhetően ez nem okoz gondot a kisgyermekek ellátásában – tudtuk meg Geszti Dóra tagintézmény-vezetőtől.

Az ovi vezetője most arról adott tájékoztatást, hogy az első csoportszobában és a hozzátartozó helyiségekben befejeződött a festés, a Margaréta csoport apróságai a héten visszaköltözhettek a megszépül helyiségbe.
Ezzel párhuzamosan kiürítették a másik emeleti csoportszobát, így most a Tulipán csoport költözött le a tornateremből kialakított, barátságos helyiségbe, a festők pedig elkezdték a munkát ebben a szobában is.

A kivitelezés az őszi szünetben is folytatódik, ekkorra tervezik a konyhák festését, mivel azonban ezt az óvoda működése mellett nem lehet elvégezni, az ellátást kérő gyermekek a Huszár Lakótelepi Óvodában fognak vendégeskedni – közölte a tagintézmény vezetője. Erre egyébként már számos esetben volt példa a Pápai Városi Óvodák életében, így kialakult a gyakorlata annak, hogy a gyermekek életét a lehető legkevésbé zavarja a felújítással járó változás. 
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: