Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

A második félidőben lőtte a gólokat a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.02.03.

Ötödik felkészülési mérkőzését játszotta a februári, Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság folytatására készülő Perutz FC. Az ellenfél ezúttal a Rábaszentandrás volt, melyet négy góllal sikerült legyőzni. 

Az eddig lejátszott mind a négy találkozójukon kivétel nélkül jó játékot láthattunk a pápaiaktól, mérlegük három győzelem, egy vereség volt, a legnagyobb arányú különbséget kedden a Mezőörs ellen játszották Horváth Tamásék, akik kilenc találatig meg sem álltak. Ezúttal a Győr-Moson-Sopron vármegyei másodosztály harmadik helyén álló Rábaszentandrás látogatott a Perutz stadionba. Az első 45 percben kiegyenlített játékot láthattak a nézők, aztán a második félidőben Cser Botond és Nagy Krisztián beállása lendített a Perutz szekerén, ami négy hazai gólt eredményezett.

Perutz FC – Rábaszentandrás 4-0 (0-0) Gsz.: Nagy K., Farkas Á., Cser, Pente

Kun-Szabó Attila: Sokkal fáradtabban mozogtunk, mint az előző meccsen, ez betudható annak, hogy három nap alatt már a második edzőmeccsünket játszottuk. Az első félidőben kevés helyzet alakult ki, a második felvonásban a cserék után sokkal jobb lett a játék, pillanatok alatt háromgólos előnyt szereztünk, amit nem sokkal a lefújás előtt még eggyel megtoldottunk. Elégedett vagyok.

Perutz FC: Varga P. – Rozman, Horváth T., Hauser B., Pető – Benecz, Mikóczi, Gajdosi, Farkas Á., Varga B., Nagy D., csereként pályára lépett: Hauser M., Cser, Nagy K., Németh B., Szép, Pente, Nagy L.

A Perutz FC február 4-én szombaton 10 órától a Koroncót fogadja.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: