Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Elrajtolt az utánpótlás teremszezon

Haraszti Gábor | 2023.01.14.

Az U7-es korosztály küzdelmeivel elkezdődött a téli labdarúgó teremszezon a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál. Az Astotec Kupán az MTK I. győzött.

A házigazdák mellett neves utánpótlás műhelyek fogadták el a meghívást, pályára lépett többek között az MTK, a Győri ETO, az Illés Akadémia és a Veszprém is. A meghívott kilenc együttest három hármas csoportba sorsolták, a helyosztón a csoportelsők körmérkőzésekkel döntötték el, hogy kihez kerül a győztesnek járó trófea.

A pápaiak az Ajkával és az MTK II.-vel kerültek egy csoportba, előbbitől 9-5-ös, utóbbitól 13-4-es vereséget szenvedtek és jó házigazdaként végül a kilencedik helyen zártak, miután a Veszprém és az MTE is legyőzte Horváth Tamás tanítványait. A legjobb három közé az ETO mellett az MTK két csapattal jutott, a végső győztes meggyőző fölénnyel, veretlenül az MTK I-es alakulata lett, mely Balogh Miló személyében a gólkirályt (30 találat) és Budavári Álmosnak köszönhetően a legjobb játékost is adta. A legjobb hazai játékosnak Kasza Ákost választották.

A díjakat Grőber Attila, a PELC elnöke és Nagy Mihály, körzetközpont vezető adta át.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: