Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Figyelem! Holnaptól forgalomkorlátozás az elkerülőn!

Huszár Hajnal | 2023.09.25.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Mérnöksége kedden reggel megkezdi a 83-as elkerülő út burkolatának felújítását az Acsádi úti csomópont környékén.
A szakemberek körülbelül másfél kilométer hosszú szakaszon dolgoznak majd a két vasúti felüljáró közötti útpályán. A munkálatok során felmarják a közel 20 éves burkolat felső részét és szükség szerint egy, illetve két rétegben új aszfaltszőnyeget húznak be az úttestre.


A marási munkák holnap kezdődnek, emiatt keddtől forgalomkorlátozásra kell számítani a várost elkerülő út ezen szakaszán. A beavatkozási területen félpályás, váltakozó irányú forgalomra kell készülni, 40 km/h-s sebességkorlátozás mellett. Emiatt kialakulhatnak torlódások, ezért Sindler Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Mérnökségének vezetője azt javasolja, aki teheti, válasszon más útvonalat az elkerülő útnak ezen szakasza helyett.


A felújítás idején alternatív útvonalként a Külső-Győri út, a Szabó Dezső utca és a Celli út is használható, így a városon keresztül, de a torlódás elkerülésével haladhatnak tovább az autósok.
A tervek szerint az útpálya felmarása néhány napot vesz igénybe, ezt követően a felmart területen közlekedhetnek a járművek 40 km/h-s sebességkorlátozással, majd a jövő hét elején megkezdődik az aszfaltozás. Az útfelújítás az időjárástól függően 2-3 hétig tart. 


(További részletek este a Pápa Városi Televízió híradójában.)
 


 • Friss hírünk
  ZENE

  Jade Thirlwall és álmai angyala

  Két évvel ezelőtt jelentett szünetet a Little Mix. Azt követően az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: