Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Innováció a kukoricatermesztésben

Horváth Andrea | 2023.10.30.

A Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági,Élelmiszeripari Technikum,Szakképző Iskola adott otthont annak a rendezvénynek, ahol 47 gazdálkodó és az iskola mezőgazdasági képzésben részesülő diákjai hallgatták az előadásokat.

Az előtérben rögtönzött kiállításon mutatták be a tanulók által termelt zöldségeket, terményeket. A rendezvényt Borbély László, a KWS Magyarország Kft. munkatársa nyitotta meg. Köszöntötte a jelenlévőket, bemutatta az előadókat. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum kancellárja, Szabó László Gábor is.

Az iskola igazgatója Gál Imre, mint házigazda köszöntötte a megjelenteket. Szabó László Gábor kancellár  is megerősítette, hogy fontosak a tanintézmények külső kapcsolatai. Örül az iskola és a cég gyümölcsöző együttműködésének.

Ezután Takács Gábor az FMC Hungary Kft. képviselője tartott előadást a Kukorica és a kalászosok őszi gyomirtása címmel.  Rauch Károly az Agropa Szövetkezet Mezőlak részéről az aktuális kereskedelmi helyzetről, a piaci lehetőségekről beszélt. Végül Borbély László ismertette a cég tavaszi növényajánlatát.

 

Fotó:  Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági,Élelmiszeripari Technikum,Szakképző Iskola


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.11.29.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: