Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
A város velünk épül

Kész az első csoportszoba

Huszár Hajnal | 2023.10.12.

Október elején kezdődött meg a Nátuskerti Óvoda teljes belső festése. A kivitelezés az intézmény működése mellett zajlik, a mesterek csoportszobáról csoportszobára haladva végzik a festést. Elsőként a Margaréta csoport szobája és a hozzátartozó öltöző és mosdó újult meg, itt már végeztek a festéssel, így megkezdődhet a takarítás és a bútorok visszarendezése. Geszti Dóra tagintézmény-vezető arról adott tájékoztatást, hogy várhatóan a jövő hét közepén költözhetnek vissza a gyermekek a szobájukba, addig a tornateremből kialakított csoportszobában vendégeskednek.


Az építők a másik emeleti csoportszobában folytatják a festést, majd a közös használatú helyiségek szépülnek meg. A munkálatok egészségre ártalmatlan anyagokkal zajlanak, a felújítás alatt álló helyiségeket lezárják a kicsik elől és gondoskodnak a porvédelemről is.
Az óvoda élete zavartalanul zajlik, köszönhetően az intézmény és a kivitelezők közötti folyamatos egyeztetésnek – emelte ki a beruházás kapcsán Horváthné Végh Judit intézményvezető.


 


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2023.12.01.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: